Alpine Nederland
a

Alpine A110

De Alpine A110 in zijn puurste vorm. Rijd sportief over elke weg en navigeer behendig door elke bocht. Zelfs bij lage snelheden blijft de A110 comfortabel en verfijnd in dagelijks gebruik.

Alpine A110 | Alpine Nederland

Stijlicoon

De stijlkenmerken van de A110 zijn afgeleid van de iconische Berlinette en combineren deze met moderne ontwerp kenmerken die de aerodynamica verbeteren en een onmiddellijk wow-effect creëren.

De A110 toont trots zijn affiniteit met de Berlinette. Het ontwerp, dat in één enkele beweging is getekend, ondersteunt moeiteloos het Alpine-erfgoed.

Chassis & carrosserie

De A110 zet de traditie van supercars voort met een volledig nieuw chassis gemaakt van 100% aluminium. De carrosserie en de bodemplaat zijn ook gemaakt van aluminium en zijn geklonken en gelast om de structuur van de Alpine A110 kracht en evenwicht te geven.

Met slechts 1.102 kg is de vermogen-gewichtsverhouding van de A110 gewoonweg opmerkelijk. Van de materiaalkeuze tot de accessoires, elke stap is genomen om lichtheid te garanderen.

Alpine A110 | Alpine Nederland

“Achter het stuur van de A110 bent u meteen één met uw auto.”

Alpine A110 | Alpine Nederland

Multimedia

De A110 biedt een volledige reeks multimediafuncties, waaronder Android Auto™ en Apple CarPlay™. Connectiviteit, smartphone-mirroring, navigatie en entertainment staan centraal in de auto via het 7-inch touchscreen.

Alpine Telemetrics

Alpine Telemetrics stelt de bestuurder in staat rondetijden vast te leggen en prestatiegegevens op het circuit op te slaan. Houd in realtime technische informatie bij, zoals koppeloutput, turbodruk & motor- en bandentemperatuur.

Alpine A110 | Alpine Nederland
Alpine A110 | Alpine Nederland
Alpine A110 | Alpine Nederland

Take the next step 

Ontdek de Alpine A110 en alles wat deze auto te bieden heeft bij één van de Alpine Centres in Nederland. Download de brochure en vergelijk de verschillende uitvoeringen óf ervaar de bijzondere eigenschappen van de Alpine A110 tijdens een proefrit. 

 

a110 brochure

a110 proefrit