Alpine Nederland
a

ALPINE A110S

De Alpine A110 S tilt zijn sportiviteit naar nieuwe hoogten. Inspireer intense emoties op de weg of op het circuit, waar u ook gaat. De A110 S is een rijdend ‘powerhouse’.
Alpine A110 S | Alpine Nederland

Pure emotie

Geïnspireerd door het iconische design van Berlinette, tilt de A110 S zijn sportiviteit naar een nieuw niveau.

Ontworpen om u zich thuis te laten voelen op de weg of op het circuit, de ambitie van de Alpine A110 S is vanaf het begin duidelijk met een mix van een gedurfde houding en verfijnde elegantie.

Race spirit

De A110 S heeft een krachtige motor van 300 pk die is afgestemd op de prestaties van de auto. Een speciaal ontwikkeld sportonderstel is het summum van precisie. Om het rijplezier nog meer te vergroten, wordt het vurige temperament van de motor versterkt door een actief sportuitlaatsysteem.

Het profiel van de Alpine A110 S is één doorlopende lijn, als een enkele streep op een tekentafel, die zich om de mechanische onderdelen wikkelt en de auto een gedurfde aantrekkingskracht geeft.

Alpine A110 S | Alpine Nederland

“De viercilinder-turbomotor is het kloppende hart van de A110 en zorgt gegarandeerd voor een lach op uw gezicht.”

Alpine A110 S | Alpine Nederland

Aero kit

Met de optionele aerokit is de A110 S uitgerust met een carbon splitter en achterspoiler. Hierdoor worden de aerodynamische downforce en prestaties verbeterd terwijl het agressieve uiterlijk van de Alpine A110 S wordt versterkt.

Voor meer wendbaarheid is de A110 S uitgerust met een dubbel wishbone-ophangingssysteem en Brembo-remmen, deze zorgen voor een optimale remafstand en verbeterde prestaties. Voeg de semi-slick banden toe voor meer grip, en de circuitprestaties van de Alpine A110 S zijn gewoonweg verbazingwekkend.

Interieur

Binnenin komt de racegeest tot uiting door een combinatie van aluminium, carbon en alcantara.

De A110 S biedt een volledige reeks multimediafuncties via het centrale 7-inch touchscreen, inclusief Android Auto™- en Apple CarPlay™-connectiviteit, smartphone-mirroring, navigatie en entertainment in de auto.

Bekijk uw circuitprestaties zoals vermogen, koppel, turbodruk & olie- en bandentemperaturen in realtime met Alpine Telemetrics voor de échte race ervaring!

Alpine A110 S | Alpine Nederland
Alpine A110 S | Alpine Nederland
Alpine A110 S | Alpine Nederland
Alpine A110 S | Alpine Nederland

Take the next step 

De Alpine A110 S staat garant voor extreme prestaties en ultieme rijbeleving. Ervaar de performance van de A110 S zelf bij het Alpine Centre bij u in de buurt óf download de brochure en ontdek zelf wat de mogelijkheden zijn!

 

a110 brochure

a110 proefrit